-Beadz- de grootste collectie bedels
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bij BEADZ hechten wij grote waarde aan kwaliteitsproducten en authenticiteit. Wij waarborgen u dat al onze producten originele merk-producten zijn. Voldoet uw aankoop, om wat voor reden dan ook, niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren. Indien wij de producten ongedragen en onbeschadigd ontvangen hebben, zullen wij het nieuwe product toesturen, of het aankoopbedrag van de producten binnen 14 dagen nadat u uw retourzending heeft aangemeld, naar uw rekening overmaken.

TIP:Is het een cadeautje? Laat het ons weten en wij verlengen de zichttermijn!
 

Retourprocedure

Indien u een product wilt retourneren dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw product te melden. Betreft het een cadeautje? Vermeld dit dan bij het plaatsen van uw bestelling zodat wij de zichttermijn vooraf kunnen verlengen.

1.) Aanmelden

Meld uw retourzending aan middels het onderstaande formulier of per e-mail (info@beadz.nl).

2.) Vul het retourformulier in

Vul het retourformulier volledig in, deze heeft u bij uw bestelbevestiging als bijlage ontvangen.

3.) Terug sturen

Verstuur uw producten binnen 14 dagen na aanmelding, goed verpakt, voldoende gefrankeerd én met het ingevulde retourformulier naar:

SterlinQ

Nachtegaal 103

1628 DG Hoorn

4.) Verwerking

Zodra wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben wordt binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort en ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. De terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending terug gestort worden, mits de retourzending in goede orde ontvangen is.

Voorwaarden retourneren:
- De kosten voor het retourneren zijn voor de koper
- Alleen aangemelde retourzendingen die voorzien zijn van een ingevuld retourformulier, worden in behandeling genomen.
- Retourzendingen dienen goed verpakt verzonden te worden (gelijkwaardige verzendverpakking), vermissing en beschadiging tijdens verzending zijn voor risico van de koper.
- Alleen ongedragen en onbeschadigde producten kunnen geruild/geretourneerd worden. Maatwerk producten zoals foto- en naam gravures en op maat gemaakte sieraden vallen buiten het herroepingsrecht en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 
- De verkoper vergoedt alle betalingen van de koper, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de koper. Als de koper heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de verkoper de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

LET OP: Na het ruilen of retourneren van product(en), kunnen aanbiedingen of actie's komen te vervallen indien er niet meer aan de voorwaarden van de aanbieding of actie voldaan wordt en zullen verrekend worden met het aankoopbedrag.
 

Ruilen

Heeft het sieraad niet de juist maat of kleur en wilt u het graag omruilen voor een ander product? Vul dan het onderstaande formulier in en u ontvangt het gewenste product samen met een retourenvelop zo snel mogelijk in huis!

 

MELD HIER UW RETOUR AAN:

Contact gegevens

Nachtegaal 103
1628DG Hoorn

info@beadz.nl
www.beadz.nl

KvK: 37142641 
BTW: NL002095935B54

Onze service

gratis verzending vanaf €50,- (NL)
snelle levering
veilig online shoppen
gratis cadeauverpakking
niet goed? geld terug!

  BEADZ is aangesloten bij:
Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Copyright by SterlinQ