-Beadz- de grootste collectie bedels
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tedora /

Basis elementen

Weergave:


Bezig met laden...
All Beads armband
Zilveren All Beads basis armband voor bedels
59,00 incl. btw
BE iMenso armband
Zilveren BE iMenso basis armband voor bedels
41,90 incl. btw

De basis elementen van Tedora

Tedora armbanden

De armband vormt de basis voor je persoonlijke sierraad. De zilveren armbanden van Tedora zijn verkrijgbaar met slangschakel of als lederen wikkelarmband. De slangschakel armband is tevens verkijgbaar met een klein karabijnslot of een groot Tedora slot. De lengte van de armband is afhankelijk van je polsomtrek en de bedels die je om je armband draagt. De basisregel voor het bepalen van de maat van je armband is je polsomtrek plus 2 tot 2,5 centimeter. 

Tedora colliers

Ook de colliers van Tedora zijn een uitstekende de basis voor je persoonlijke sierraad. De zilveren colliers van Tedora zijn verkrijgbaar met slangschakel of als jasseron Y-collier. Het slangschakel collier is tevens verkijgbaar met een klein karabijnslot of een groot Tedora slot De colliers kunt u uitstekend combineren met uw Tedora armband, of als zelfstandig sierraad dragen. De Jasseron colliers van Tedora zijn voorzien van een eindbedel, hier worden de bedels van bovenaf overen geschoven, zodat het coliier in een Y-vrom om dehals komt te hangen. De Y-colliers zijn leverbaar in 50, 60 en 70cm de slanschakel colliers zijn verkrijgbaar in 42, 45 en 50cm.

Tedora extra's

De combininaties met Tedora zijn eindeloos, maak uw persoonlijke sieraad nog completer met de extra's van Tedora! Heeft u al een mooie armband en een bijpassend collier? Maak de set dan compleet met een paar bijpassende oorbellen Tedora, welke u telkens weer kunt veranderen met uw eigen bedels. Verfraai uw collier met een sierlijke hanger of voorkom verlies met de veilihheidsstopper van Tedora. Als uw armband te krap wordt, dan kunt u deze eenvoudig 2 maatjes groter maken met de armbandverlenger van Tedora!


Contact gegevens

Nachtegaal 103
1628DG Hoorn

info@beadz.nl
www.beadz.nl

KvK: 37142641 
BTW: NL002095935B54

Onze service

gratis verzending vanaf €50,- (NL)
snelle levering
veilig online shoppen
gratis cadeauverpakking
niet goed? geld terug!

  BEADZ is aangesloten bij:
Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Copyright by SterlinQ